Boszorkány ujjak recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 15 dkg vaj
- 20 dkg darált mandula
- 10 dkg cukor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 35-40 db (kb 5 dkg) egész mandula
- 1 tábla olvasztott étcsokoládé
Elkészítése:
A lisztet, a vajat, a darált mandulát, a cukrot és a tojásokat összegyúrjuk.
A tésztából ujjnyi vastag, kb 10 cm-es rudakat sodrunk.
A rudak közepére bütyköt formázunk, ujj formájúra alakítjuk és késsel barázdákat húzunk rájuk. Az ujjak végére egész mandulaszeleteket nyomkodunk.
Az ujjakat előmelegített sütőben, 180 fokon kb 10 perc alatt megsütjük.
A mandulaszemeket sütés után olvasztott csokival kenjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.