Kinder bueno sajttorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 18 cm-es formához:
Alap:
- 200 g zabkeksz vagy sima keksz (esetleg vajas keksz)
- 1 evőkanál olvasztott vaj
Krém:
- 5 csomag kinder bueno
- 4 tábla olvasztott tejcsoki
- 500 g mascarpone
- 200 ml habtejszín
Elkészítése:
A kekszet daráljuk morzsára, keverjük össze olvasztott vajjal ezután pedig nyomkodjuk a tortaforma aljába.
A habtejszínt verjük habbá és 2,5 tábla csokit olvasszunk fel gőz fölött. A kinder buenokat törjük kockákra.
A mascarponét, az olvasztott csokit és a kinder buenok 3/5-ét keverjük hozzá a habtejszínhez.
Az így kapott krémet kenjük a kekszes alapra. A tortát tegyük fagyasztóba pár percre.
A maradék csokit is olvasszuk fel, majd a már hideg tortán egyenletesen oszlassuk el.
A tetejére a maradék kinder buenot tetszés szerint helyezzük el.
Legalább 2 órát hagyjuk állni a hűtőbne. Elnézést mindenkitől a hülye megfogalmazásért, remélem azért érthető és tetszik a recept!
Egészségetekre! ☺️
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »