Kinder bueno sajttorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 18 cm-es formához:
Alap:
- 200 g zabkeksz vagy sima keksz (esetleg vajas keksz)
- 1 evőkanál olvasztott vaj
Krém:
- 5 csomag kinder bueno
- 4 tábla olvasztott tejcsoki
- 500 g mascarpone
- 200 ml habtejszín
Elkészítése:
A kekszet daráljuk morzsára, keverjük össze olvasztott vajjal ezután pedig nyomkodjuk a tortaforma aljába.
A habtejszínt verjük habbá és 2,5 tábla csokit olvasszunk fel gőz fölött. A kinder buenokat törjük kockákra.
A mascarponét, az olvasztott csokit és a kinder buenok 3/5-ét keverjük hozzá a habtejszínhez.
Az így kapott krémet kenjük a kekszes alapra. A tortát tegyük fagyasztóba pár percre.
A maradék csokit is olvasszuk fel, majd a már hideg tortán egyenletesen oszlassuk el.
A tetejére a maradék kinder buenot tetszés szerint helyezzük el.
Legalább 2 órát hagyjuk állni a hűtőbne. Elnézést mindenkitől a hülye megfogalmazásért, remélem azért érthető és tetszik a recept!
Egészségetekre! ☺️
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »