Kókuszos-kevert süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg olvasztott vaj
- 1/4 l tej
- 1 csomag sütőpor
- 23 dkg cukor
- kókuszreszelék ízlés szerint
- 1 csipet só
Töltelék:
- 1 csomag csokis pudingpor
- 4 dl tej
- 3 ek cukor
- ízlés szerint rum
Elkészítése:
Először a pudingot főzzük meg 4 dl tejben, 3 ek cukorral, mikor lehúztuk a tűzről rumot vagy rumaromát hozzáadjuk. Kihűtjük.
A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral, csipet sóval, belekeverjük a cukrot, tojást, olvasztott vajat és végül a tejet. Közepes méretű sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és kanállal beleszaggatjuk a kihűlt pudingot.
180 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük. Amint kivettem a sütőből még megszórtam kókuszreszelékkel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »