Kókuszos-kevert süti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg olvasztott vaj
- 1/4 l tej
- 1 csomag sütőpor
- 23 dkg cukor
- kókuszreszelék ízlés szerint
- 1 csipet só
Töltelék:
- 1 csomag csokis pudingpor
- 4 dl tej
- 3 ek cukor
- ízlés szerint rum
Elkészítése:
Először a pudingot főzzük meg 4 dl tejben, 3 ek cukorral, mikor lehúztuk a tűzről rumot vagy rumaromát hozzáadjuk. Kihűtjük.
A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral, csipet sóval, belekeverjük a cukrot, tojást, olvasztott vajat és végül a tejet. Közepes méretű sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és kanállal beleszaggatjuk a kihűlt pudingot.
180 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük. Amint kivettem a sütőből még megszórtam kókuszreszelékkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









