Kókuszos huszárgomb recept
Hozzávalók:
- 10 dkg búzafinom liszt
- 10 dkg hideg vaj
- 10 dkg kókuszreszelék
- 7,5 dkg porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - vanília őrlemény
- kevés savanykás lekvár
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a porcukrot és a margarint, majd az egészet összemorzsoljuk. Ezután hozzáadjuk a kókuszt, tojást és a vaníliát, majd egynemű tésztává gyúrjuk gyors mozdulatokkal.
A tésztából kb 10 grammos gombócokat formázunk, melyeket kissé ellapítunk és egy tepsire sorakoztatunk. Egy kerek, kb 2 cm átmérőjű dologgal mélyedést nyomunk a gombócok közepébe.
180 fokra melegített sütőben kb 12-15 perc alatt megsütjük a sütiket.
Amikor kihűltek, akkor a közepükbe lekvárt töltünk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »









