Kókuszkocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
A tésztához:
- 30 dkg cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg finomliszt
- 1 cs sütőpor
- 12 dkg margarin
- 3 evőkanál méz
- 1,5 dl tej
Az öntehezt:
- 23 dkg margarin
- 30 dkg cukor
- 5 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 8 evőkanál tej
- rum vagy rumaroma ízlés szerint
A forgatáshoz:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
A cukrot a tojással kikeverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, az olvasztott margarint, a mézet és a tejet.
Sütőpapíros tepsiben sütjük, 170 fokon 30-35 percig. Ha kihűlt a tészta felkockázzuk.
Az öntethez a margarint, cukrot, kakaóport összekeverjük, tejjel leforrázzuk, egyet forralunk még rajta, majd langyosra hűtjük.
Megmártogatjuk az öntetben a kockára vágott tésztát, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »