Capuccinó szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 6 kanál liszt
- 6 kanál cukor
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- fél dl étolaj
- 1 kanál kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 6 dl tej
- 2 csomag tejszín ízű pudingpor
- 1 kanál kakaópor
- 1 kanál instant kávé
- tetejére csoki
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk egy közepes (28*35 cm-es) tepsiben, majd kihűtjük. A kihűlt piskótát két lapba vágjuk.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, majd ha langyosra hűlt hozzáadjuk a margarint és a cukrot, majd alaposan kihabosítjuk. A krémet két részre osztjuk.
A krém egyik felét rákenjük az egyik lapra. A maradék krémhez hozzáadjuk a kakaóport és az őrölt kávét. A kávés krémet rákenjük a fehér krémre, majd rátesszük a másik lapot. Tetejét olvasztott csokival vonjuk be.
Pár órát pihentetjük, majd szeletekre vágva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »