Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Capuccinó szelet recept

Capuccinó szelet
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 6 kanál liszt
    • 6 kanál cukor
    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag sütőpor
    • fél dl étolaj
    • 1 kanál kakaópor

    Krém:

    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg porcukor
    • 6 dl tej
    • 2 csomag tejszín ízű pudingpor
    • 1 kanál kakaópor
    • 1 kanál instant kávé
    • tetejére csoki

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk egy közepes (28*35 cm-es) tepsiben, majd kihűtjük. A kihűlt piskótát két lapba vágjuk.

    A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, majd ha langyosra hűlt hozzáadjuk a margarint és a cukrot, majd alaposan kihabosítjuk. A krémet két részre osztjuk.

    A krém egyik felét rákenjük az egyik lapra.  A maradék krémhez hozzáadjuk a kakaóport és az őrölt kávét. A kávés krémet rákenjük a fehér krémre, majd rátesszük a másik lapot. Tetejét olvasztott csokival vonjuk be.

    Pár órát pihentetjük, majd szeletekre vágva tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá