Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kakaós-kókuszos bögrés kevert recept

Kakaós-kókuszos bögrés kevert
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A tésztához (a bögre 3 dl-es):

    • 1/2 bögre finomliszt
    • 1/2 bögre zabpehelyliszt
    • 1 bögre tej
    • 3/4 bögre eritrit
    • 2 ek (kókusz)olaj
    • 1 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1/2 csomag sütőpor
    • 1 bögre kókuszreszelék
    • 1/2 bögre kakaópor
    • 2 csomag nyírfa, vaníliás cukor

    A krémhez:

    • 1,5 csomag vaníliás pudingpor
    • 4,5 dl tej
    • 2 csomag nyírfa, vaníliás cukor
    • 5 evőkanál eritrit
    • 15 dkg vaj
    • 1 ek rumaroma

    A tetejére:

    • 4 dl tejszínhab
    • reszelt diétás csokoládé vagy kakaópor

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit egy nagy tálba öntjük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt 28*18 cm-es tepsibe öntjük, majd 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük kb 20 perc alatt.

    A krémhez a vaníliás pudingport a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük, majd amíg forró, hozzáadjuk a vajat és az aromát. Ha túl sűrű, keverhetünk bele egy kis tejszínhabot.

    A kihűlt tésztát megkenjük a krémmel, majd keményre vert tejszínhabot teszünk a tetejére és megszórjuk kakaóporral vagy reszelt csokoládéval.

    Ha valaki nem szereti nagyon édesen, akkor csökkentheti a cukor mennyiségét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá