Joghurtos barackos pite recept
Hozzávalók:
- 35 dkg (rizs)liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg eritrit vagy cukor
- 2 dl (szőlőmag)olaj
- 30 dkg natúr joghurt (2 kis doboz)
- 1 csomag sütőpor
- 10-12 (sárga)barack
Elkészítése:
A joghurtot egy tálba öntjük, majd a liszt és a sütőpor kivételével beletesszük a többi hozzávalót is. Kézi habverővel jól összedolgozzuk, majd fokozatosan hozzátesszük a sütőporral kevert lisztet.
Kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd a félbevágott barackokkal kirakjuk, úgy hogy kissé bele is nyomkodjuk.
Előmelegített 175 fokos sütőben kb 35 perc alatt készre sütjük. Ha langyosra hűlt kockára vágva tálaljuk.
Ízlés szerint nyírfaporcukorral megszórhatjuk, de anélkül is finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










