Indiáner szelet recept
Hozzávalók:
A piskótához:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 12 kanál cukor
- 2 kanál víz
- 12 kanál liszt
A töltelékhez:
- sárgabarack lekvár
- 2-3 dl tejszín
- 1 csomag habfixáló
- 1 tábla étcsokoládé
Elkészítése:
A 10 tojásból két vékony piskóta lapot sütünk gáztepsi nagyságút.
Az egyik lapot megkenjük sárgabarack lekvárral, majd felverjük a kemény habot és a lekvárra kenjük, beterítjük a másik lappal, majd meglocsoljuk a megolvasztott csokoládéval.
Kockára vágjuk.
Tipp:
Azért találtam ki, mert így egyszerűbb az elkészítése, mivel nagyon szeretjük, egyszerű és finom sütemény.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









