Epres-pudingos pohárkrém recept

Hozzávalók:
- 20 dkg eper
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 3-4 evőkanál cukor
- 1 dl habtejszín
- 2-3 db babapiskóta
Elkészítése:
A pudingport a szokásos módon megfőzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni.
A habtejszínt verjük fel kemény habbá, majd apránként keverjük a langyosra hűlt pudinghoz.
Az epret ízlés szerint daraboljuk fel. A babapiskótát tördeljük kisebb darabokra.
Az előkészített poharakba kanalazzunk bele tetszés szerinti mennyiségű pudingot, majd rakjuk ki piskótadarabokkal és eperrel. Ezután kanalazzuk rá a megmaradt pudingot.
Tálalásig tegyük hűtöbe, hogy kellően lehűljön.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »