Epres-pudingos pohárkrém recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg eper
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 3-4 evőkanál cukor
- 1 dl habtejszín
- 2-3 db babapiskóta
Elkészítése:
A pudingport a szokásos módon megfőzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni.
A habtejszínt verjük fel kemény habbá, majd apránként keverjük a langyosra hűlt pudinghoz.
Az epret ízlés szerint daraboljuk fel. A babapiskótát tördeljük kisebb darabokra.
Az előkészített poharakba kanalazzunk bele tetszés szerinti mennyiségű pudingot, majd rakjuk ki piskótadarabokkal és eperrel. Ezután kanalazzuk rá a megmaradt pudingot.
Tálalásig tegyük hűtöbe, hogy kellően lehűljön.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.