Epres kevert sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 22*33 cm-es tepsihez:
- kb 20 db eper
- 30 dkg finomliszt
- 15 dkg cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl étolaj
- 1 dl tej
- 1 csomag sütőpor (12 g)
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tojást keverd ki jól a cukorral, a vaníliás cukorral, majd öntsd hozzá a tejet, az olajat és forgasd hozzá a sütőporral elkevert lisztet.
Dolgozd csomómentesre a tésztát. Egyengesd sütőpapírral bélelt tepsibe, majd a tetejére szórd a kevés lisztbe forgatott, kockázott epret.
Told előmelegített sütőbe és 170 fokon süsd meg körülbelül 25 perc alatt. Teszteld tűpróbával. Ha a süti közepébe szúrt tűre vagy fogvájóra nem tapad massza, elkészült. Ha ragacsos lesz, süsd tovább.
Várd meg, míg kihűl, utána szeleteld csak fel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »