Duplán pudingos, töltött virágok recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg pudingpor (ízléstől függően bármilyen ízű lehet)
Puncsos krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
- 1 ek rum
Vaníliás krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak vanília ízű pudingpor (hidegen keverhető)
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a pudingport. Én másfél adagot sütöttem, így a hozzávalókat is felszoroztam. Én vaníliás és csokis pudingport használtam.
Kinyújtjuk 4 mm vastagra, kiszaggatjuk és 170 fokon 6-7 percig sütjük.
A krémeket egyenkéknt elkészítjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt.
A kekszeket megtöltjük a krémmel. Enyhén meghintjük porcukorral.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.