Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos brownie recept

Krémsajtos brownie
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 150 g margarin
    • 220 g keserű csokoládé
    • 70 ml olaj
    • 280 g cukor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 115 gr liszt
    • vanília esszencia
    • 1/2 teáskanál sütőpor

    A sajtkrémhez:

    • 170 gr Philadelphia sajt
    • 120 gr cukor
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 2 púpos evőkanál liszt
    • Vanília esszencia

    Hozzávalók:

    Tepsi méret: kb 20×30 cm.

    Az első lépésben olvasszuk meg a csokoládét, az olajat és a margarint egy vastag aljú serpenyőben, alacsony lángon. Miután megolvadt, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a cukrot és a vaníliát, majd keverjük jól össze.

    Verjük fel a 4 tojást, de nem túl sokáig, majd adjuk hozzá a csokoládés krémet, miután kihűlt, és keverjük össze. Adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet.

    A sajtkrémhez keverjük össze az összes hozzávalót, amíg homogénné válik.

    Egy magasabb falú tepsiben, sütőpapírral bélelve, öntsük bele a csokoládés keverék kétharmadát, majd egy kanállal osszuk el a sajtkrémet az egész felületen.

    Öntsük rá a maradék csokoládés keveréket, és egy kés segítségével óvatosan keverjük össze, de csak a felületen, hogy márványos hatást érjünk el.

    Tegyük a sütőbe és 180 fokon süssük tűpróbáig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá