Kívül ropogós, belül krémes brownie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 14 dkg liszt
- 25 dkg étcsokoládé (min 45% kakaótartalommal)
- 20-30 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Vízgőz fölött összeolvasszuk az összetört csokoládét és a vajat. Csomómentesre keverjük, majd kihűtjük.
Amíg a csoki hűl, a tojásokat habosra keverjük a cukorral. (Minél tovább keverjük, annál könnyebb, lágyabb lesz a süti)
Ha a csoki szobahőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a tojást, majd apránként hozzákeverjük a lisztet is.
Kivajazott tepsiben 180 fokon, 20 percig sütjük (Akkor jó, ha repedezik a teteje, de a belseje még krémes).
Vanília fagyival, vagy olvasztott csokival leöntve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »