Kívül ropogós, belül krémes brownie recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 14 dkg liszt
- 25 dkg étcsokoládé (min 45% kakaótartalommal)
- 20-30 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Vízgőz fölött összeolvasszuk az összetört csokoládét és a vajat. Csomómentesre keverjük, majd kihűtjük.
Amíg a csoki hűl, a tojásokat habosra keverjük a cukorral. (Minél tovább keverjük, annál könnyebb, lágyabb lesz a süti)
Ha a csoki szobahőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a tojást, majd apránként hozzákeverjük a lisztet is.
Kivajazott tepsiben 180 fokon, 20 percig sütjük (Akkor jó, ha repedezik a teteje, de a belseje még krémes).
Vanília fagyival, vagy olvasztott csokival leöntve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









