Kívül ropogós, belül krémes brownie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 14 dkg liszt
- 25 dkg étcsokoládé (min 45% kakaótartalommal)
- 20-30 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Vízgőz fölött összeolvasszuk az összetört csokoládét és a vajat. Csomómentesre keverjük, majd kihűtjük.
Amíg a csoki hűl, a tojásokat habosra keverjük a cukorral. (Minél tovább keverjük, annál könnyebb, lágyabb lesz a süti)
Ha a csoki szobahőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a tojást, majd apránként hozzákeverjük a lisztet is.
Kivajazott tepsiben 180 fokon, 20 percig sütjük (Akkor jó, ha repedezik a teteje, de a belseje még krémes).
Vanília fagyival, vagy olvasztott csokival leöntve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »