Kívül ropogós, belül krémes brownie recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 14 dkg liszt
- 25 dkg étcsokoládé (min 45% kakaótartalommal)
- 20-30 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Vízgőz fölött összeolvasszuk az összetört csokoládét és a vajat. Csomómentesre keverjük, majd kihűtjük.
Amíg a csoki hűl, a tojásokat habosra keverjük a cukorral. (Minél tovább keverjük, annál könnyebb, lágyabb lesz a süti)
Ha a csoki szobahőmérsékletűre hűlt, hozzáadjuk a tojást, majd apránként hozzákeverjük a lisztet is.
Kivajazott tepsiben 180 fokon, 20 percig sütjük (Akkor jó, ha repedezik a teteje, de a belseje még krémes).
Vanília fagyival, vagy olvasztott csokival leöntve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.