Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brownie recept

Brownie
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók egy 18*28 cm-es tepsihez:

    • 25 dkg vaj
    • 2 tábla étcsoki (200 g)
    • 18 evőkanál kristálycukor
    • 4 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
    • 3 púpos evőkanál finomliszt
    • 1 teáskanál sütőpor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Gőz fölött, folyamatosan keverve olvasszuk össze a vajat és a csokit.

    Öntsük egy tálba a kristálycukrot, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Adjuk az olvasztott csokihoz a lisztes keveréket, majd egyenként a tojásokat is. Mindegyik tojást alaposan keverjük ki a masszával!

    Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt értem el a kívül roppanós, belül krémes, csokis állagot.

    Igazi csokibomba!

    Tipp:

    Ha nagyobb tepsit használunk, a sütési idő kevesebb lesz, erre ügyeljünk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá