Brownie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 18*28 cm-es tepsihez:
- 25 dkg vaj
- 2 tábla étcsoki (200 g)
- 18 evőkanál kristálycukor
- 4 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
- 3 púpos evőkanál finomliszt
- 1 teáskanál sütőpor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Gőz fölött, folyamatosan keverve olvasszuk össze a vajat és a csokit.
Öntsük egy tálba a kristálycukrot, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Adjuk az olvasztott csokihoz a lisztes keveréket, majd egyenként a tojásokat is. Mindegyik tojást alaposan keverjük ki a masszával!
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt értem el a kívül roppanós, belül krémes, csokis állagot.
Igazi csokibomba!
Tipp:
Ha nagyobb tepsit használunk, a sütési idő kevesebb lesz, erre ügyeljünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »