Brownie recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók egy 18*28 cm-es tepsihez:
- 25 dkg vaj
- 2 tábla étcsoki (200 g)
- 18 evőkanál kristálycukor
- 4 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
- 3 púpos evőkanál finomliszt
- 1 teáskanál sütőpor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Gőz fölött, folyamatosan keverve olvasszuk össze a vajat és a csokit.
Öntsük egy tálba a kristálycukrot, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Adjuk az olvasztott csokihoz a lisztes keveréket, majd egyenként a tojásokat is. Mindegyik tojást alaposan keverjük ki a masszával!
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt értem el a kívül roppanós, belül krémes, csokis állagot.
Igazi csokibomba!
Tipp:
Ha nagyobb tepsit használunk, a sütési idő kevesebb lesz, erre ügyeljünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









