Banánkrémmel töltött diós korongok recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojások fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a mézet és a diót.
Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat teszünk a diós masszából és előmelegített sütőben alacsony fokozaton (150 fok) 20-25 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.
A tojások sárgáját habosra kikeverjük.
A vízben elkeverjük a kakaóport és folyton keverve felforraljuk. Levesszük a tűzhelyről és a tojások sárgáját belekeverjük a forró krémbe folytonos keverés mellett, majd ezt is kihűtjük
Pépesítjük a banánt ,összekeverjük a puha vajjal, majd a hideg csokikrémbe keverjük.
A krémmel összeragasztunk 1-1 korongot.
Néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »