Hozzávalók:
Diós korongok:
Krém:
Elkészítése:
A tojások fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a mézet és a diót.
Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat teszünk a diós masszából és előmelegített sütőben alacsony fokozaton (150 fok) 20-25 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.
A tojások sárgáját habosra kikeverjük.
A vízben elkeverjük a kakaóport és folyton keverve felforraljuk. Levesszük a tűzhelyről és a tojások sárgáját belekeverjük a forró krémbe folytonos keverés mellett, majd ezt is kihűtjük
Pépesítjük a banánt ,összekeverjük a puha vajjal, majd a hideg csokikrémbe keverjük.
A krémmel összeragasztunk 1-1 korongot.
Néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.