Ananászos-karamell pudingos párnácskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta (500 g)
- 1 doboz ananászkonzerv
- 1 cs karamell ízű pudingpor
- 2,5 dl tej
- 2 ek cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a párnácskák kenéséhez
Elkészítése:
A pudingot a szokásos módon készítsük el a tejből és a cukorból.
A leveles tésztát nyújtsuk ki, vágjuk egyforma kisebb téglalapokra, melyeknek az egyik felét késsel vagdossuk be, a másik felére halmozzunk pudingot, annak a tetejére ananász darabkát. Fedjük be a tészta másik felével, villával nyomkodjuk le a tészta széleit.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztassuk a kis batyukat, kenjük le felvert tojással, majd 190 fokra előmelegített sütőben kb negyed óra alatt süssük szép aranybarnára.
Tipp:
Felvert tojás helyett vaníliás cukorral vagy barna cukorral is megszórhatjuk a tésztát, ami karamellizálódik a sütinken.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »