1. Csirkemell őzgerincben recept
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 20 dkg bacon
- 15 dkg reszelt sajt
- só
- bors
- petrezselyem ízlés szerint
- 3 evőkanál tejföl
- 3 evőkanál liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Sajtkrémes bundában sült csirkemell recept
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
- 1 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 kk só
- 2 csipet őrölt bors
- 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
- 1 dl tej
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Sonkás-újhagymás csirkeszelet recept
Hozzávalók:
- 6 nagyobb szelet csirkemell
- 1 csapott kk só
- 1 tk grill fűszerkeverék
- 3-4 ek olaj a sütéshez
- 2 szál újhagyma a zöld szárával együtt
- 10 dkg pulykasonka (vagy csirkemellsonka, vagy bármilyen felvágott)
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 ek reszelt parmezán sajt
- 3,5 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Csirkemell sajtos-burgonyás bundában recept
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- só
Bundához:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 burgonya reszelve
- pici só
- 1 késhegynyi őrölt fehér bors
- 1,5 dl tejföl
- 1 ek finomliszt
Továbbá:
- 5-10 dkg körüli finomliszt
Sütéshez:
- 5 dl étolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Csirkemell Dubarry módra recept
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet csirkemellfilé
- 2 nagy csipet só
- nagy csipet őrölt bors
- 2 ek olaj
- 1 kisebb fej karfiol fele
- 10 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 5 dl tej
- 1 kk só
- csipet őrölt bors
- késhegynyi őrölt szerecsendió
- 15 dkg sajt
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos töltelékkel recept
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 0,5 csomag snidling
- 8 cikk kenhető sajt
- 10 dkg bacon
- 1 ek szárított paradicsom
- 1 jalapeno paprika
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
7. Mustáros csirkemell rántva recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 evőkanál mustár
Panírozáshoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 6 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
A hús beforgatásához sütés előtt:
- 3 evőkanál liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
8. Csirkecombbal töltött batyu recept
Hozzávalók:
- 8 db csirke alsó comb
- 1 ek csirke fűszersó
- 1 cs leveles tészta
- 60 dkg burgonya
- 2 dl tejföl
- só
- 20 dkg gomba
- őrölt fűszer paprika
-
1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS lekenéshez
- 1 db vöröshagyma
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
9. Tárkonyos tokány recept
Hozzávalók:
- fél kg csirkemell, vagy bármi hús amit fel bírunk csíkokra vágni
- 1 nagy fej vöröshagyma
- pár gerezd fokhagyma
- 1 nagy doboz tejföl
- tészta
- kakukkfű, só, bors, tárkony
- liszt a habaráshoz