Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott húsok különböző panírban – 8 recept, amit ki kell próbálnod

Dátum: 2024-09-10 / Írta: Budai István / Látták: /

A rántott húsok egyik legnagyobb vonzereje a ropogós panírban rejlik, amely minden falatot ízletes élménnyé varázsol. Ha szeretnéd felfrissíteni a hagyományos panírozási technikákat, akkor ez a receptválogatás pontosan neked szól! Fedezd fel a különleges arany bundában sült finomságokat, amelyek minden étkezést különlegessé tesznek.

  • Kóstold meg a fokhagymás tejben pácolt sertéstarját, amely cornflakes panírban ropogósra sült – igazi ínycsiklandó választás. A csirke sorbundában vagy a magyaros palacsintabundában sült csirkemell új szintre emeli a rántott hús élményét. A sajtos-kukoricalisztes panír, valamint a sajtkrémes bundában sült csirkemell remek alternatívái a klasszikus panírnak. Ne hagyd ki a kefíres bundában sült karajszeleteket sem, amelyek krémes belsőt és ropogós külsejüket kombinálják. A sajtos-zöldborsós és túrós bundában sült csirkemell pedig biztosan megörvendezteti a családot és barátokat egy ízletes, új élménnyel. Ezek a receptek nem csupán finomak, de egyszerűen elkészíthetők, így tökéletes választások a hétköznapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt.

    1. Arany bundában sült karajszelet recept

    Recept képe

    Hozzávalók:

    • 8 kisebb, vékony karajszelet
    • 1 csapott kk só
    • 10 dkg liszt a forgatáshoz
    • kb. 6 dl olaj a sütéshez

    Bundához:

    • 2 nagyobb  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 0,5 kk só
    • 1 késhegynyi őrölt bors
    • 3 púpos tk mustár
    • 4 jó púpos ek tejföl
    • 3 púpos ek liszt

    Recept ide kattintva folytatódik! »»»

    2. Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban recept

    Recept képe

    Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet sertés tarja
    • 1/2 l tej
    • 3-4 gerezd fokhagyma

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • natúr corn flakes

    A sütéshez:

    • étolaj

    Recept ide kattintva folytatódik! »»»

    3. Csirke sörbundában recept

    Recept képe

    Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemell
    • 2 dl világos sör
    • 5 dkg sajt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • olaj
    • 1 dl víz

    Mártás:

    • 1 doboz tejföl
    • 2-3 gerezd fokhagyma

    Tetejére:

    • 10 dkg reszelt sajt

    Köret:

    • burgonya püré vagy steak burgonya

    Recept ide kattintva folytatódik! »»»

    4. Sajtos-kukoricalisztes bundában sült csirkemell recept

    Recept képe

    Hozzávalók:

    • 4 egész nagy csirkemell filé szelet
    • 1 kk só
    • 3 ek kukoricaliszt a forgatáshoz
    • 5-6 dl olaj a sütéshez

    Bundához:

    • 3 nagy  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csapott kk só
    • 1 nagy csipet bors
    • 1 tk házi fokhagymakrém (esetleg 2-3 gerezd fokhagyma)
    • 10 dkg kukoricaliszt
    • 15 dkg sajt
    • 40 ml tej

    Recept ide kattintva folytatódik! »»»

    5. Csirkemell sajtos-zöldborsós bundában

    sajtoszoldborsos

    Hozzávalók:

    1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
    2. 0,5 kk só
    3. 2 púpos ek liszt a forgatáshoz
    4. 6-7 dl olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik!

    6. Csirkemell túrós bundában

    turos

    Hozzávalók:

    1. 500 g csirkemell
    2. 200 g túró
    3. 160 g liszt
    4. 3 tojás
    5. 1 tk só
    6. 200 ml tej
    7. olaj

    A recept ide kattintva folytatódik!

    7. Magyaros palacsintabundában sült csirkemell

    magyaros

    Hozzávalók:

    1. 10 kisebb szelet csirkemell filé
    2. só a fűszerezéshez
    3. 6 púpos ek liszt (kb. 12 dkg)
    4. 2 tojás
    5. 1 csapott kk só
    6. 1 púpos tk magyaros fűszerkeverék
    7. kb. 1,2 dl tej
    8. 6-7 dkg liszt a forgatáshoz
    9. olaj bőven a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik!

    8. Sajtkrémes bundában sült csirkemell recept

    Recept képe

    Hozzávalók:

    • 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
    • 1 csapott kk só
    • 10 dkg liszt a forgatáshoz
    • 7-8 dl olaj a sütéshez

    Bundához:

    • 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
    • 1 nagyobb  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 0,5 kk só
    • 2 csipet őrölt bors
    • 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
    • 3 jó púpos ek liszt
    • 1 dl tej

    Recept ide kattintva folytatódik! »»»

    Szólj hozzá