Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban recept

Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    A hús pácolásához:

    • 4 nagyobb szelet sertés tarja
    • 1/2 l tej
    • 3-4 gerezd fokhagyma

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • natúr corn flakes

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!

    A húst lecsepegtetjük, papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel,hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört corn flakes-t használunk majd bő olajban közepes lángon kisütjük. A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá