1. Krémsajtos-áfonyás piskótatekercs recept
Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál cukor
- 4 evőkanál finomliszt
- 2 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
- csipet só
Krém:
- 25 dkg krémtúró
- 12 dkg mascarpone
- 1 dl tejszín
- 10 porcukor (ízlés szerint lehet több vagy kevesebb is)
- áfonyalekvár
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Párizsi krémes piskótatekercs recept
Hozzávalók:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Diós piskótatekercs vaníliás krémmel recept
Hozzávalók:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Kókuszkrémes piskótatekercs recept
Hozzávalók:
- 4 ek liszt
- 1 tasak sütőpor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek cukor
- 4 ek víz
Krémhez:
- 1 tasak kókuszos pudingpor
- 4 dl tej
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 8 dkg kókuszreszelék
Szóráshoz:
- 2 dkg kókuszreszelék
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Rumos-meggyes krémes piskótatekercs recept
Hozzávalók:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Gesztenyekrémes aszaltszilvás rolád recept
Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 2 ek kakaópor
- 2 dkg olvasztott margarin
A krémhez:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg gesztenyepüré
- 20 dkg porcukor
- 1-2 ek Rum vagy rum aroma
- 20 dkg aszalt szilva
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
7. Cappuccino rolád recept
Hozzávalók:
Piskótához:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 csapott evőkanál cukor
- 4 púpos evőkanál liszt
- 1 evőkanál kakaópor
Krémhez:
- 2 tk instant kávé
- 50 ml habtejszín (30%-os)
- 500 gr mascarpone
- 100-150 gr porcukor (ízlés szerint)
- 2 dl habtejszín (35%-os vagy végszükség esetén cukrászhab)
Továbbá:
- kakaópor a szóráshoz