1. Epres-pudingos pohárkrém recept
Hozzávalók:
- 20 dkg eper
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 3-4 evőkanál cukor
- 1 dl habtejszín
- 2-3 db babapiskóta
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Mascarponés-epres pohárkrém recept
Hozzávalók:
- 40 dkg eper
- 25 dkg mascarpone
- 10 dkg fehér csokoládé
- 2 dl habtejszín
- 10 dkg porcukor
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Epres-vanília pudingos pohárkrém recept
Hozzávalók:
- 50 dkg eper
- 10 dkg kristálycukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1/2 citrom leve
- 4 db szegfűszeg
- 1/2 kk őrölt fahéj
- 1 dl víz
- 2 tk étkezési keményítő + 0,5 dl víz
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Epres-pudingos pohárkrém recept
Hozzávalók:
- 20 dkg eper
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 3-4 ek cukor
- 1 dl habtejszín
- 2-3 babapiskóta
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Csokoládépuding eperzselével recept
Hozzávalók:
- 1 tábla csokoládé (legalább 60 %-os)
- 2 ek kristálycukor
- 1 ek liszt
- 5 dl tej
- 1/2 rumaroma (el is hagyható)
- 2 cs vaníliás cukor
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Epres tejberizs recept
Hozzávalók:
- 20 dkg rizs
- 6 dl tej
- 1,5 dl habtejszín
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
7. Csíkos epres panna cotta recept
Hozzávalók:
- 250 ml tej
- 500 ml tejszín
- 20 g zselatin
- vaníliapaszta ízlés szerint
- kb 10 dkg cukor vagy ízlés szerint
- csipet só
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
8. Epres panna cotta recept
Hozzávalók:
- 200 ml tej
- 200 ml habtejszín (cukrozatlan, minimum 30 %-os)
- 5 g zselatin (por)
- 30 g hideg víz
- 60 g cukor
- 1 teáskanál vanília kivonat