Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

8 szuper ötlet! Így dobd fel a rántott húst

Dátum: 2016-05-25 / Írta: Budai István / Látták: 38994 /

Szereted a bundás húsokat? 8 szuper ötletet hoztunk, amivel izgalmassá varázsolhatsz mindent, ami rántott!




  • 1. Tejszínes bundában sült karaj

    tejsenes

    Hozzávalók:

    1. 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
    2. só ízlés szerint
    3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
    4. 7 dl étolaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    2. Sajtos burgonyás bundában sült hús

    sajtosburgonyas

    Hozzávalók:

    1. 80 dkg sertéscomb
    2. 2 tojás
    3. 10 dkg sajt
    4. 3 közepes burgonya
    5. 1,5 dl tejföl
    6. 2 csapott ek finomliszt
    7. só ízlés szerint
    8. bors ízlés szerint
    9. 2 gerezd fokhagyma

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Csirkemell sajtkrémes bundában

    sajtkrémes

    Hozzávalók:

    1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
    2. 1 csapott kk só
    3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
    4. 7-8 dl olaj a sütéshez

    Bundához:

    1. 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
    2. 1 nagyobb tojás
    3. 0,5 kk só
    4. 2 csipet őrölt bors
    5. 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
    6. 3 jó púpos ek liszt
    7. 1 dl tej

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    4. Kefires bundában sült karajszelet

    karaj

    Hozzávalók:

    1. 8 nagy szelet karaj
    2. 1-1 csipet só
    3. 3 púpos ek liszt a forgatáshoz
    4. 7-8 dl olaj a sütéshez

    Bundához:

    1. 1 kis pohár kefir (140 g)
    2. 2 nagyobb tojás
    3. 1 nagy csipet só
    4. 1 csipet őrölt bors
    5. 1 csapott kk házi fokhagymakrém (v. 2 gerezd fokhagyma)
    6. 3 jó púpos ek liszt

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    5. Fokhagymás tejfölös bundában sült karajszeletek

    fokhagymas

    Hozzávalók:

    1. 6 szelet karaj
    2. őrölt bors

    Páchoz:

    1. 2 dl tejföl
    2. 2 gerezd zúzott fokhagyma
    3. 1 mk piros paprika
    4. 1 tojás
    5. csipet őrölt bors
    6. 1 mk petrezselyemzöld / nálam fagyasztott /

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    6. Arany bundában sült karajszelet

    arany

    Hozzávalók:

    1. 8 kisebb, vékony karajszelet
    2. 1 csapott kk só
    3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
    4. kb. 6 dl olaj a sütéshez

    Bundához:

    1. 2 nagyobb tojás
    2. 0,5 kk só
    3. 1 késhegynyi őrölt bors
    4. 3 púpos tk mustár
    5. 4 jó púpos ek tejföl
    6. 3 púpos ek liszt

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    7. Magvas palacsintabundában sült csirkemell

    magvas

    Hozzávalók:

    1. 2 kisebb csirkemell filé (kb. 9 kisebb szelet)
    2. 1 kk só
    3. 2 tojás
    4. 6 ek liszt
    5. 1,2 dl tej
    6. 2 ek lenmag
    7. 2 ek szezámmag
    8. 10 dkg liszt a forgatáshoz
    9. Olaj bőven a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

     8. Csirkemell túrós bundában

    turos

    Hozzávalók:

    1. 500 g csirkemell
    2. 200 g túró
    3. 160 g liszt
    4. 3 tojás
    5. 1 tk só
    6. 200 ml tej
    7. olaj

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    Szólj hozzá