Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes bundában sült karaj recept

Tejszínes bundában sült karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
    • só ízlés szerint
    • 10 dkg liszt a forgatáshoz
    • 7 dl étolaj a sütéshez

    Bundához:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kk só
    • őrölt bors ízlés szerint
    • 3 púpozott evőkanál liszt
    • 1,5 dl főzőtejszín

    Elkészítése:

    A húst kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk mindkét oldalát.

    A bunda hozzávalóit összekeverjük.

    A húst lisztbe, majd a tejszínes masszába mártjuk.

    Az olajat felmelegítjük, de ne legyen forró! Fedő alatt szép aranybarnára sütjük mindkét oldalát.

    Köretként rizst és házi savanyúságot adhatunk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá