Olajos paprika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 kg almapaprika
- 2 l víz
- 1 csomag befőzőpor
- 0,5 l ecet
- 2 dl étolaj
- 80 dkg cukor
Elkészítése:
Az almapaprikákat megmossuk, a hibás részeket eltávolítjuk, a csumáját is kiszedjük egy kés segítségével.
Egy edényben felforraljuk a vizet, beleöntjük a befőzőport, az ecetet, az étolajat és a cukrot, majd a kicsumázott almapaprikákat is hozzáadjuk.
Hagyjuk, hogy párat rotyogjon, végül belerakjuk a megfőtt almapaprikákat a forró lével együtt az előre elmosott és kifertőtlenített befőttesüvegekbe.
Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni. 24 óra elteltével már fogyasztható is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »