Fahéjas körte és almaszirmok recept

Hozzávalók:
- 3 körte
- 2 alma
- 5 dkg barnacukor
- csipetnyi fahéj
Elkészítése:
A gyümölcsöket mossuk meg, csepegtessük le.
A magházat emeljük ki és szeleteljük 2-3 milliméter vastagságúra.
Helyezzük a szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire, majd szórjuk meg a cukor és fahéj keverékével, majd tegyük 3,5 órára 110 fokra melegített sütőbe.
Ha elkészült, ismét szórjuk meg cukorral és helyezzük papírzacskóba.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »