1. Duplán gesztenyés őzgerinc
Hozzávalók:
- 6 egész tojás
- 6 ek porcukor
- 6 ek liszt
- késhegynyi sütőpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 3,5 dl tej
- 2 cs gesztenyemassza (50 dkg)
- 3 ek porcukor
- rumaroma (kb fél üvegcse vagy ízlés szerint)
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Gesztenyebomba
Hozzávalók:
- 2 csomag olasz babapiskóta
- 2 dl tejszín
- 50 dkg gesztenyemassza
- 3 cl rum
- 5 dkg margarin
- 5 dkg mazsola
- 1 ek rumaroma
- 2 ek piskótamorzsa (babapiskótából)
- 10 dkg csokipasztilla
- 1 csomag pirított mandulaforgács
- 4 dl presszókávé
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Gesztenyekrémes-dióhabos linzer szelet
Hozzávalók:
- 20 dkg finomliszt
- 10 dkg porcukor
- 3 tojássárgája
- 15 dkg margarin
- csipet só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Duplán gesztenyés szelet
Hozzávalók:
- 5 tojás
- 100 g cukor
- 1 kávéskanál rum illetve vaníliaaroma
- 150 g gesztenyemassza
- 50 g olvasztott étcsokoládé
- 2 evőkanál finomliszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 kávéskanál sütőpor
- csipet só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Vaníliás-gesztenyés diószelet
Hozzávalók:
- 6 tojásfehérje
- 100 g cukor
- csipet só
- 150 g darált dió
- 50 g finomliszt
- 12 g sütőpor
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Meggyes-gesztenyés kosárka
Hozzávalók:
- 10 dkg finomliszt
- 10 dkg rétesliszt
- 10 dkg hideg vaj vagy margarin
- 4 dkg porcukor
- csipet só
- 1 tojássárgája
- tejföl ha szükséges
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Gesztenyés-mézes krémes
Hozzávalók:
- 40 dkg finomliszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál méz
- 2 tojás
- 20 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 2 kiskanál szódabikarbóna
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
8. Gesztenyés mézes
Hozzávalók:
- 10 dkg méz
- 15 dkg cukor
- 6 dkg margarin
- 2 egész tojás
- 40 dkg liszt
- 3 dkg kakaópor
- fél evőkanál szódabikarbóna
- csipet só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
9. Gesztenyés kifli
Hozzávalók:
- 70 dkg liszt
- 30 dkg zsír
- 1 tojás
- 2 dl tejben felfuttatott 3 dkg élesztő
- 1 evőkanál cukor
- 1/2 dkg só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
10. Konyakmeggyes, gesztenyés alagút
Hozzávalók:
- 4 tojás
- 4 ek liszt
- 4 ek kristálycukor
- 1 ek kakaópor
- 1/2 tasak sütőpor