A világ legegyszerűbb sajttortája recept

Hozzávalók:
- 70 dkg krémsajt (nálam házi)
- 1-1,5 dl habtejszín
- vanília aroma
- pici reszelt citromhéj
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 csomag tejszín ízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
Egy tálban a krémsajtot gépi habverővel elkeverjük a tejszínnel, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, jól elkeverve mindegyiket. Ezután hozzáadjuk a pudingport és a vaníliát, és alaposan összedolgozzuk a masszát.
Egy kivajazott jénai tálba öntjük a keveréket, majd az előmelegített sütőben, 160 fokon, hőlégkeveréssel kb. 50 percig sütjük. Miután megsült, hagyjuk teljesen kihűlni, majd a hűtőbe tesszük, hogy tovább hűljön.
Hidegen szeletelve tálaljuk.
Tippek:
- Hűtés: Fontos, hogy a süteményt teljesen hagyjuk kihűlni, és hidegen szeleteljük, hogy a szeletek szépen tartsák a formájukat.
- Sütési idő: A sütési idő a sütőtől függően változhat, ezért érdemes tűpróbával ellenőrizni, hogy a közepén is megszilárdult-e a krém.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »