Zöldbabos rakott tészta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csuszatészta
- 40 dkg fehér spárga
- 25 dkg csirkemáj
- 3 dl tejföl
- 1 közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 10 dkg füstölt szalonna
Elkészítése:
A tésztát sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük. A spárgát feldaraboljuk ,sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
A májat megmossuk, majd feldaraboljuk.
Szalonnát felkockázzuk és a zsírját kisütjük. Rátesszük a felkockázott hagymát és a májat.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük kevés vízzel és készre sütjük a májat.
Egy olajjal kikent tepsibe tesszük a leszűrt tésztát, a zöldbabot és a májat, majd összekeverjük a tejföllel.
Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »