Zöldbabos rakott tészta recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csuszatészta
- 40 dkg fehér spárga
- 25 dkg csirkemáj
- 3 dl tejföl
- 1 közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 10 dkg füstölt szalonna
Elkészítése:
A tésztát sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük. A spárgát feldaraboljuk ,sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
A májat megmossuk, majd feldaraboljuk.
Szalonnát felkockázzuk és a zsírját kisütjük. Rátesszük a felkockázott hagymát és a májat.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük kevés vízzel és készre sütjük a májat.
Egy olajjal kikent tepsibe tesszük a leszűrt tésztát, a zöldbabot és a májat, majd összekeverjük a tejföllel.
Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










