Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tésztasaláta recept

Tésztasaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg száraztészta
    • 20 dkg szeletelt bacon
    • 30 dkg mozzarella
    • 30 dkg koktél paradicsom
    • 20 dkg olívabogyó (fekete, zöld)
    • 2 ek olívaolaj
    • 3 ek zöld pesto
    • 2 marék rukkola

    Elkészítése:

    A tésztát (orsó, fodros nagykocka, széles metélt) forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Ha kész, hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük.

    Nagy méretű lábasban az olajon üvegesre futtatjuk a kockára vágott bacon szeleteket. Hozzáadjuk a tésztát, a pestót, az olajbogyót, a felaprított mozzarellát, a paradicsomot, és elkeverjük.

    Végül belekeverjük a kissé összevágott rukkolát, és hidegen tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá