Rukkolás, darált húsos makaróni recept

Hozzávalók:
- 500 g sertés darált hús
- fél liter sűrített paradicsom
- 4 fej vöröshagyma
- 1 kk kakukkfű
- 1 kk oregánó
- 1 kk bazsalikom
- ízlés szerint só
- 10 dkg csemege szalonna
- pár darab koktélparadicsom
- ízlés szerint rukkola
- 20 dkg sajt
- 4 szelet feketeerdei sonka
- 1 csomag makaróni
Elkészítése:
A csemegeszalonnát apró kockára vágom és zsírjára sütöm.
A vöröshagymát megpucolom és apróra vágom, majd mehet rá a szalonnára és egy picit fonnyasztom. Hozzáadom a darált húst és megszórom a fűszerekkel. Többször átkeverve fehéredésig sütöm és hozzáöntöm a paradicsomszószt. Kevergetve összeforralom.
Közben sós vízben készre főzöm a makarónit.
Tálalásnál kiszedem a tányérra a makarónit, rá a szószt, majd megszórom a rukkolával és összevágott feketeerdei sonkával és a koktélparadicsommal, végül megszórom a reszelt sajttal.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »