Partyfalatkák recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 0,5 kg liszt
- 1 cs instant élesztő
- 2 ek olaj
- 1 tk cukor
- kb 2,5 dl víz
Szósz:
- 140 g paradicsomszósz
- ketchup
- cukor
- 1 fej vöröshagyma
- oregánó
- bazsalikom
Feltét:
- szalámi
- sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverem és pihentetem legalább 30 percig.
A paradicsomszószt felteszem főni, beleteszem a ketchupot, cukorral és fűszerekkel ízesítem.
A tésztát kinyújtom kb fél cm vastagra, egy pohárral korongokat szaggatok belőle.
Megkenem a szósszal, ráteszek mindegyikre egy-egy szelet szalámit, beborítom sajttal, majd 180 fokon kb 30 percig sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »