Milánói makaróni recept
Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti tészta
- 2 dl ketchup
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál étolaj
- 1 kávéskanálnyi só
- 1 kiskanál fehér őrölt bors
- 10 dkg reszelt sajt
- 30 dkg lecsókolbász darálva vagy darált hús
Elkészítése:
A lecsókolbászt húsdarálón ledarálom vagy a darált húsból csinálom, akkor sózom, borsozom.
Az olajban megfonnyasztom az apróra szeletelt hagymát. Hozzákavarom a megfűszerezett, darált keveréket. Ráöntöm a ketchupot és 10 percig kevergetés mellett főzöm.
2 liter forrásban lévő, sós vízben kifőzöm a spagettit. Ráöntöm a darált, ketchupos keveréket.
Jól összekeverem és melegen tálalom.
Tálaláskor minden adag tetejére sajtot reszelek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









