Milánói makaróni recept

Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti tészta
- 2 dl ketchup
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál étolaj
- 1 kávéskanálnyi só
- 1 kiskanál fehér őrölt bors
- 10 dkg reszelt sajt
- 30 dkg lecsókolbász darálva vagy darált hús
Elkészítése:
A lecsókolbászt húsdarálón ledarálom vagy a darált húsból csinálom, akkor sózom, borsozom.
Az olajban megfonnyasztom az apróra szeletelt hagymát. Hozzákavarom a megfűszerezett, darált keveréket. Ráöntöm a ketchupot és 10 percig kevergetés mellett főzöm.
2 liter forrásban lévő, sós vízben kifőzöm a spagettit. Ráöntöm a darált, ketchupos keveréket.
Jól összekeverem és melegen tálalom.
Tálaláskor minden adag tetejére sajtot reszelek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »