Gombás csirkemell leveles tésztában recept

Hozzávalók 2 rúdhoz:
- 1 kg leveles tészta
- 2 kis üveges szeletelt gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 8 szelet bacon
- 6 szelet csirkemell
- 2 tömlős tejszínes sajt (200 g)
- 20 dkg sajt
- só, bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szezámmag
Elkészítése:
A leveles tésztát kiolvasszuk, majd kinyújtjuk egyenként.
Középen 4-4 csík bacont elterítünk.
A csirkemellet kkiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és a szalonnára tesszük.
Erre halmozzuk a gombás ragut. A vöröshagymát kevés oljon megpirítjuk, majd ráöntjük a lé nélküli gombát, majd ízesítjük sóval, borssal és az aprított petrezselyemmel és pár percig pároljuk.
Erre nyomjuk a tömlős sajtot, majd megszórjuk reszelt sajttal. A leveles tésztát ráhajtjuk mindkét oldalról a töltelékre.
Tojással megkenjünk, szezámmaggal megszórjuk és 180 fokos előmelegített sütőben, alsó-felső tütéssel szép pirosra sütjük kb 30-35 perc alatt.
Langyosra hűtjük, majd szeletelve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »