Gombás-párizsis rakott tészta recept
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 konzerv gomba
- fél kg párizsi felkockázva
- fél kg tészta
- 1 nagy pohár tejföl
- só, bors
- sajt, ha van
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük.
A hagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott párizsit, tovább pirítjuk, majd a gombát is. Ha összepirult, ráöntjük a tejfölt, fűszerezzük, és jól összekeverjük.
A kifőtt tésztával rétegezve egy hőálló tálba tesszük, megszórjuk sajttal és pirulásig sütjük. (kb. 10 perc)
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









