Gombás-párizsis rakott tészta recept
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 konzerv gomba
- fél kg párizsi felkockázva
- fél kg tészta
- 1 nagy pohár tejföl
- só, bors
- sajt, ha van
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük.
A hagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott párizsit, tovább pirítjuk, majd a gombát is. Ha összepirult, ráöntjük a tejfölt, fűszerezzük, és jól összekeverjük.
A kifőtt tésztával rétegezve egy hőálló tálba tesszük, megszórjuk sajttal és pirulásig sütjük. (kb. 10 perc)
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »









