Gombás-párizsis rakott tészta recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 konzerv gomba
- fél kg párizsi felkockázva
- fél kg tészta
- 1 nagy pohár tejföl
- só, bors
- sajt, ha van
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük.
A hagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott párizsit, tovább pirítjuk, majd a gombát is. Ha összepirult, ráöntjük a tejfölt, fűszerezzük, és jól összekeverjük.
A kifőtt tésztával rétegezve egy hőálló tálba tesszük, megszórjuk sajttal és pirulásig sütjük. (kb. 10 perc)
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »