Diétás túrós csusza pörccel recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 70 g teljes kiőrlésű durumlisztből készült fodros nagykocka tészta
- 70 g túró
- 1 evőkanál tejföl
- 5 dkg kolozsvári füstölt szalonna felkockázva
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A tésztát forrásban lévő sós vízben 10 percet főzzük és 10 percet állni hagyjuk, majd leszűrjük.
Addig a túrót áttörjük villával és a tejföllel elkeverjük, ízlés szerint sót teszünk bele.
A leszűrt tésztával összekeverjük, majd a kockázott szalonnát zsírjára pirítjuk és tálaláskor frissen, melegen a túros csusza tetejére szórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.