Diétás túrós csusza pörccel recept

Hozzávalók:
- 70 g teljes kiőrlésű durumlisztből készült fodros nagykocka tészta
- 70 g túró
- 1 evőkanál tejföl
- 5 dkg kolozsvári füstölt szalonna felkockázva
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A tésztát forrásban lévő sós vízben 10 percet főzzük és 10 percet állni hagyjuk, majd leszűrjük.
Addig a túrót áttörjük villával és a tejföllel elkeverjük, ízlés szerint sót teszünk bele.
A leszűrt tésztával összekeverjük, majd a kockázott szalonnát zsírjára pirítjuk és tálaláskor frissen, melegen a túros csusza tetejére szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »