Diétás túrós csusza pörccel recept

Hozzávalók:
- 70 g teljes kiőrlésű durumlisztből készült fodros nagykocka tészta
- 70 g túró
- 1 evőkanál tejföl
- 5 dkg kolozsvári füstölt szalonna felkockázva
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A tésztát forrásban lévő sós vízben 10 percet főzzük és 10 percet állni hagyjuk, majd leszűrjük.
Addig a túrót áttörjük villával és a tejföllel elkeverjük, ízlés szerint sót teszünk bele.
A leszűrt tésztával összekeverjük, majd a kockázott szalonnát zsírjára pirítjuk és tálaláskor frissen, melegen a túros csusza tetejére szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »