Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell recept

Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell filé
    • 1/2 csokor újhagyma
    • 8 db cikk /medve, mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
    • 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
    • őrölt fehér bors

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    Az újhagymát és a jalapeno paprikát apróra vágjuk.

    A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk.

    Az apróra vágott újhagymát és a paprikát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

    A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá