Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 1/2 csokor újhagyma
  • 8 db cikk /medve, mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
  • 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

Az újhagymát és a jalapeno paprikát apróra vágjuk.

A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk.

Az apróra vágott újhagymát és a paprikát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!