Toszkán csirkeragu 35 perc alatt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 15 dkg csiperkegomba (szeletelve)
- 6 db koktélparadicsom
- 1 dl főzőtejszín
- só
- 1 db vöröshagyma
- 1 kk oregano
- 1 kevés őrölt bors
- 1 tk zúzott fokhagyma
- paradicsompüré
- 4 ek olaj
- 1 ek étkezési keményítő
- 1 kk citromlé
- 1 tk fűszerpaprika
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük.
Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk.
5 percig kevergetve pároljuk, majd belekeverjük a paradicsompürét és a citromlevet, majd oregánóval ízesítjük. Még 10 percig főzzük, majd 250 ml vizet, a főzőtejszínnel és a keményítővel összekeverünk és a raguba vegyítjük.
Melegítsük tovább, majd és 3 percig forraljuk még, végül adjuk hozzá a félbevágott koktélparadicsomokat.
Ha szükséges sózzunk még utána.
Nézd meg videón is:
A toszkán csirkeragu 35 perc alatt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »