Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fejenként 1 csirkecomb
- 6 dl tejszín
- 20 dkg sajt
- só
Elkészítése:
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket.
A tejszínt elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal.
Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert tejszínből, rátesszük a combokat, aminek a tetejére kenjük a maradék tejszínt. Letakarjuk szorosan alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb 40 percre.
Levesszük az alufóliát, ráreszeljük a maradék sajtot és 220 fokra visszatesszük pár percre (amíg a sajt szép színt kap).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »