Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok

Hozzávalók:

  • fejenként 1 csirkecomb
  • 6 dl tejszín
  • 20 dkg sajt

Elkészítése:

A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket.

A tejszínt elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal.

Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert tejszínből, rátesszük a combokat, aminek a tetejére kenjük a maradék tejszínt. Letakarjuk szorosan alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb 40 percre.

Levesszük az alufóliát, ráreszeljük a maradék sajtot és 220 fokra visszatesszük pár percre (amíg a sajt szép színt kap).