Tejszínes-gombás csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg konyhakész csirke
- 10 dkg gomba
- hagyma
- 1 dl főzőtejszín
- 5 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- petrezselyemzöld, törött bors, só
Elkészítése:
Az aprított hagymát a vajon kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét melyet megborsozunk, s a felszeletelt gombát is hozzáadva addig pároljuk, amíg a leve elfő.
Ezután 3 dkg liszttel elkevert 2 dl vízzel felengedjük. Fedő alatt pároljuk.
Ha megpuhult hozzáadjuk a tejszínt, és még 1-2 percig forraljuk. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »