Tejszínes-gombás csirke recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg konyhakész csirke
- 10 dkg gomba
- hagyma
- 1 dl főzőtejszín
- 5 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- petrezselyemzöld, törött bors, só
Elkészítése:
Az aprított hagymát a vajon kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét melyet megborsozunk, s a felszeletelt gombát is hozzáadva addig pároljuk, amíg a leve elfő.
Ezután 3 dkg liszttel elkevert 2 dl vízzel felengedjük. Fedő alatt pároljuk.
Ha megpuhult hozzáadjuk a tejszínt, és még 1-2 percig forraljuk. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »











