Tejszínes-gombás csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg konyhakész csirke
- 10 dkg gomba
- hagyma
- 1 dl főzőtejszín
- 5 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- petrezselyemzöld, törött bors, só
Elkészítése:
Az aprított hagymát a vajon kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét melyet megborsozunk, s a felszeletelt gombát is hozzáadva addig pároljuk, amíg a leve elfő. Ezután 3 dkg liszttel elkevert 2 dl vízzel felengedjük. Fedő alatt pároljuk. Ha megpuhult hozzáadjuk a tejszínt, és még 1-2 percig forraljuk. Párolt rizzsel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »