Szilvával, sajttal töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 felsőcomb filé
- 10 szelet bacon
- 15 kemény sajt
- 5 szem friss szilva magozva
- só,bors
- 1 csomag gyors rizs (125 g)
- kevés olaj
Elkészítése:
A szalonnákat kettesével kiterítjük egy vágódeszkán, majd a sózott, borsozott combokat rátesszük. Minden comb közepébe teszünk két hasáb sajtot és egy szilvát. A szalonna segítségével feltekerjük és hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
Olajjal kikent tepsibe rakjuk, alufóliával lefedjük és betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe. 40 perc után levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
A kész combokat a kifőtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »