Szilvával, sajttal töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5 felsőcomb filé
- 10 szelet bacon
- 15 kemény sajt
- 5 szem friss szilva magozva
- só,bors
- 1 csomag gyors rizs (125 g)
- kevés olaj
Elkészítése:
A szalonnákat kettesével kiterítjük egy vágódeszkán, majd a sózott, borsozott combokat rátesszük. Minden comb közepébe teszünk két hasáb sajtot és egy szilvát. A szalonna segítségével feltekerjük és hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
Olajjal kikent tepsibe rakjuk, alufóliával lefedjük és betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe. 40 perc után levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
A kész combokat a kifőtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »









