Sajtos-tejfölös csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé
- só, őrölt bors
- 1 teáskanál pirospaprika
- 150 g tejföl
- 20 dkg sajt
- 3-4 evőkanál étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet 4 szeletre vágjuk és mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd kevés olajon elősütjük oldalanként 3-4 perc alatt.
Az elősütött húsokat egy tepsibe tesszük, kevés olajat aláöntve, majd megszórjuk pirospaprikával. Egyenletesen elkenjük rajta a tejfölt, majd rászórjuk a lereszelt sajtot.
Előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »