Sajtkrémmel töltött rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
Húshoz:
- 1 kg csirkemell filé
- só ízlés szerint
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 csokor petrezselyemzöld
- 3 dl napraforgó olaj
Panírhoz:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 csapott ek finomliszt
- 6 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tejfölt kikeverjük a reszelt sajttal és a zúzott fokhagymával. Hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet és ízlés szerint fűszerezzük.
A felszeletelt csirkemellet a krémmel megkenjük, feltekerjük és fogvájóval megtűzzük.
A töltött húsokat beleforgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »