Sajtkrémmel töltött rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
Húshoz:
- 1 kg csirkemell filé
- só ízlés szerint
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 csokor petrezselyemzöld
- 3 dl napraforgó olaj
Panírhoz:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 csapott ek finomliszt
- 6 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tejfölt kikeverjük a reszelt sajttal és a zúzott fokhagymával. Hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet és ízlés szerint fűszerezzük.
A felszeletelt csirkemellet a krémmel megkenjük, feltekerjük és fogvájóval megtűzzük.
A töltött húsokat beleforgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »