Sajtkrémmel töltött rántott csirkemell recept
Hozzávalók:
Húshoz:
- 1 kg csirkemell filé
- só ízlés szerint
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 csokor petrezselyemzöld
- 3 dl napraforgó olaj
Panírhoz:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 csapott ek finomliszt
- 6 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tejfölt kikeverjük a reszelt sajttal és a zúzott fokhagymával. Hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet és ízlés szerint fűszerezzük.
A felszeletelt csirkemellet a krémmel megkenjük, feltekerjük és fogvájóval megtűzzük.
A töltött húsokat beleforgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









