Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtkrémben sült zöldbabos hús recept

Sajtkrémben sült zöldbabos hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg zöldbab
    • 80 dkg pulykahús
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 dl tejföl
    • 20 dkg sajt
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 2 közepes fej vöröshagyma
    • 2 dl víz
    • só ízlés szerint

    Elkészítése:

    Az apróra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.

    A felkockázott hagymát a felforrósított olajon megdinszteljük, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és felöntjük vízzel.

    A tejfölt kikeverjük a tojásokkal és 15 dkg reszelt sajttal. Ízlés szerint fűszerezzük.

    Beleforgatjuk a szószba a leszűrt zöldbabot és a megpuhult húst. Olajjal kikent tepsibe tesszük, ráreszeljük a maradék sajtot és készre sütjük 200 fokon.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá