Pikáns töltött csirkemell recept

Hozzávalók 4 főre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg parasztkolbász
- 4 db csemegeuborka
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk. mustár
- só
- őrölt bors
- szárnyas fűszer
- étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A tojásokat megfőzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk.
Elkészítés: A főtt tojásokat lereszeljük, vagy villával szétnyomkodjuk. Hozzákeverjük a kolbászt, uborkát, mustárt. Sózzuk, borsozzuk és a csirkemellek felére halmozzuk. Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel, vagy fogvájóval összetűzzük és kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Gombás rizst készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »