Pikáns töltött csirkemell recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 4 főre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg parasztkolbász
- 4 db csemegeuborka
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk. mustár
- só
- őrölt bors
- szárnyas fűszer
- étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A tojásokat megfőzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk.
Elkészítés: A főtt tojásokat lereszeljük, vagy villával szétnyomkodjuk. Hozzákeverjük a kolbászt, uborkát, mustárt. Sózzuk, borsozzuk és a csirkemellek felére halmozzuk. Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel, vagy fogvájóval összetűzzük és kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Gombás rizst készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.