Pikáns töltött csirkemell recept

Hozzávalók 4 főre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg parasztkolbász
- 4 db csemegeuborka
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk. mustár
- só
- őrölt bors
- szárnyas fűszer
- étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A tojásokat megfőzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk.
Elkészítés: A főtt tojásokat lereszeljük, vagy villával szétnyomkodjuk. Hozzákeverjük a kolbászt, uborkát, mustárt. Sózzuk, borsozzuk és a csirkemellek felére halmozzuk. Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel, vagy fogvájóval összetűzzük és kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Gombás rizst készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »