Hozzávalók 4 főre:
Előkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A tojásokat megfőzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk.
Elkészítés: A főtt tojásokat lereszeljük, vagy villával szétnyomkodjuk. Hozzákeverjük a kolbászt, uborkát, mustárt. Sózzuk, borsozzuk és a csirkemellek felére halmozzuk.
Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel, vagy fogvájóval összetűzzük és kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Gombás rizst készítettem mellé!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!