Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pikáns töltött csirkecombfilé recept

Pikáns töltött csirkecombfilé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkecomb
    • 4 szelet trappista sajt
    • 20 dkg paprikás szalámi
    • 2 hegyes erős paprika
    • 2 szál újhagyma
    • 1 mk chili pehely
    • 5 cl étolaj
    • szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk (vagy készülhet eleve filéből is).

    A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

    A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.

    A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és újhagymát.

    A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és chili pehellyel megszórt alufóliára tesszük és szorosan felcsavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.

    Köretnek friss salátát készítettem.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá