Pikáns töltött csirkecombfilé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 20 dkg paprikás szalámi
- 2 hegyes erős paprika
- 2 szál újhagyma
- 1 mk chili pehely
- só
- 5 cl étolaj
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk (vagy készülhet eleve filéből is).
A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és újhagymát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és chili pehellyel megszórt alufóliára tesszük és szorosan felcsavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.
Köretnek friss salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »