Pikáns töltött csirkecombfilé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 20 dkg paprikás szalámi
- 2 hegyes erős paprika
- 2 szál újhagyma
- 1 mk chili pehely
- só
- 5 cl étolaj
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk (vagy készülhet eleve filéből is).
A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és újhagymát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és chili pehellyel megszórt alufóliára tesszük és szorosan felcsavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.
Köretnek friss salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »